Som mange andre i min bransje har det etter den 12 mars vært ekstremt utfordrende å drive virksomhet med menneskelig kontakt. ML stiller i samme kategori som yoga- og treningssentre og måtte stenge dørene den 12 mars.

Kontantstøtteordning er ikke noe ML får da det er et AS uten ansatte. De løpende utgifter blir de samme selv om man ikke kan drive på sin sedvanlige måte. Derfor har også jeg forsøkt å holde «hjulene i gang» ved å tilby livestream-yoga. Jeg vil benytte anledningen til å takke mine trofaste kunder som har stilt opp og benyttet seg av dette ukentlige tilbudet. TUSEN TAKK!

Nå blir det spennende å se hva fremtiden bringer. ML åpnet dørene i nye lokaler 17 august. Det besluttet et samarbeid med Pure Hot Yoga om å dele lokaliteter. Dette tror vi vil fungere til det beste for begge parter.

Tilbudet blir som før med helgekurs, fire ukers kurs og yogatimer mandager og etterhvert onsdager. Følg med på tilbud her på hjemmesiden og på Facebook. Dersom du ikke allerede følger ML på Facebook vil jeg oppfordre deg til å gjøre det.

Ønsker gamle kjente og nye kunder hjertelig velkommen.