Morsdag

Da var det alle mødres dag igjen søndag 10.02.19.

Dette er en dag som man legger forskjellig innhold i eller velger å ikke feire. Jer er ikke så opptatt av å feire denne dagen men synes det er kjekt når mine barn gratulerer meg på ulike vis.

Dagen startet med en stor klem fra min datter som hadde laget en fint bilde til meg hvor hun hadde klippet ut et avtrykk av sine egne hender og hun hadde skrevet noen fine og rørende ord på et hjemmelaget kort:

Har aldri tenkt på at hun er stolt av meg og hvordan jeg takler hverdagen med smerter. Som mor er det jo jeg som skal være stolt av mine barn og det er jeg. Tankene dette kortet setter igang er at jeg bør jeg huske å si til dem oftere at jeg er stolt av dem. En god ting kan ikke gjentas for ofte som det heter.

Siden det ble så nydelig vær i dag, ja nesten vårlig stemning la min mann og jeg ut på motorsykkeltur. Planen var å kjøre over Radøy og Austrheim for så å spise lunsj ved Kilstraumen Brygge men det var bare 2 grader i Lindås og litt is i veibanen så vi snudde nesen hjemover. Ingen skam å snu. Vi har begge nylig tatt motorsykkel-lappen så vi har ikke mye erfaring enda. Gleder meg til vår og varmere vær slik at vi kan ta LENGRE KJØRETURER.

 

9 replies

Comments are closed.